Nejnovější recenze ze sekce Ložnicové sestavy
- cena (pokud je v akci)
- množství úložného prostoru
- příjemná kombinace barev
- špatná konstrukce postele a pevného rámového roštu, nevýhodou je čekání na jejich výměnu
ložnice velmi pěkná jen některé díly byly špatné (postel, rošt), doporučuji montáž přímo od prodejce, je pak jednodušší výměna
Hezká prostorná ložnice, doporučuji.
- perfektní za tu cenu i kvalita
Moderní pěkná ložnice za skvělou cenu
Nevim co napsat snad jen to ze se mi libi provedeni a zatím jsem spokojena.CENA JE TAKY DOBRA.Doporucuju
- hezký vzhled, srozumitelný návod
- menší stabilita postele
Nábytek se mi moc líbí a jsem s ním velmi spokojená. Cenově přijatelný a můžu doporučit.
- Kvalita za dobrou cenu
Rychlé dodání,vše bylo v pořádku
- kvalitní zpracování
- pěkný vzhled nábytku
- snadná montáž
Pěkná stěna. Mám v provedení švestka-černá a vypadá nádherně, s kvalitou i funkčností jsme plně spokojeni.
nekvalitni material 16.mm
Krátká doba dodání.
Výborná a příjemná komunikace obchodu.
- ABS hrany
- spodní,vrchní občas i boční desky tlustší lamino
- Vlastní rošt postele, kvalitní rám, ocelové kování pro postel
- Dodáno nepotlučené, nerozbité, nepoškrábané, nechyběli šroubky ani nic jiného. Postel s úložným prostorem a otevírá se pomocí pístů jako jsou na dveřích kufru auta.Složil jsem sám, ale bylo to dost náročné. Stěhování však minimálně ve dvou-některé balíky jsou dost těžké-jeden by to neunesl a dva mají taky co dělat.
- Doporučuji obchod nebenabytek - nejlepší cena, vstřícné jednání - původně měli jen skříň ale na můj požadavek mi objednali komplet ložnici a přidali ji do svého sortimentu. Dodání 4 týdny. Bohužel jsme si neporozumněli co je myšleno jako komoda(chyba výrobce-tv stolek pojmenován jako tv komoda a tak došlo k záměně). Tomuto se ale již předejde, protože teď už to mají v systému a obchod mi to bez náhrady vymění. Výroba Polsko - kvalita je však super, co jsem viděl co za podobné peníze dostalo pár známých - tenké desky co se prohýbaly, otlučené, pošjrábané, chyběly díly, bez abs hran, plastové "kování"-praskalo, bez roštu, atd.
- Plastová madla na šuplících(to je trochu úpadek), ale jinak zas na pohled hezká.
- Jedna díra pro kolík na kosmetickém stolku neseděla což při sestavování způsobilo vytláčení vrchní desky - musel jsem převrtat a zatmelit.
- Na povrchu po delším doteku zůstávají fleky - ty se dají umýt a možná se tomu dá předejít nastříkáním např. Pronta atd.....
Za 20000 dostanete komplet vše do ložnice a budete spokojeni.
- poměr kvalita vs cena
- levné,dobře smontovatelné,celkem kvalitni
Zboží dorazilo v pořádku.Výnos zdarma + .Kompletní ložnice za 10 000,- co více dodat.
cena odpovídá, jen od výrobce v balení nebylo potřebné množství šroubů
- Cena.
- Barva ořechu se poněkud liší s obrázkem na netu. Ve skutečnosti je tmavší.
Rozumná kvalita za dobrou cenu.
- nový a lepší způsob se stavování jednotlivých dílu
- zatím jsem na nic nenarazil
ok
- super cena
- pěkný materiál
- mohl by být přesnější plánek horního lemu
kvalita za dobrou cenu
Zakoupené zboží se nám moc libý a jsme velice spokojeni s firmou . Dodaní rychlé a komunikace výborná . Moc vám děkujeme a určitě to nebude jediná objednávka co jsme u firmy udělaly. :-) Veronika Marianské Lázně
- Loznice je pekna.Velka prostorna skrin,krasna komoda a postel se stolky taky super.
- Montaz celkem sranda a zabava na par hodin.
- Jedine co je skoda ze skrin nema nejake lepsi uchyceni dveri pri zavreni...
- přehledný návod na montáž
- perfektní řešení skladby šuplíků
- Postel nemá vnitřní, podélnou výztuha, jen dvě příčné, což nezabraňuje postupnému rozvyklávání.
Produkt má dobrý poměr ceny a kvality. Pár detailů je opravdu vychytaných, na jiných místech pokulhávají, bohužel pro mé činnosti je problém s vnitřní kostrou postele závažný a budu ho muset řešit kutilským zásahem.
- kvalita
- rychlost
maximální spokojenost
Zobrazuji 141 - 160 ze 197 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10 Další »