Nejnovější recenze ze sekce Ložnicové sestavy
- nádherně veliká
skřín velice prostorná
Ložnice Vera se mě moc líbila proto jsem ji hned objednala,při sestavování podle přiložených plánku nebyl žádný problém.Moc děkuji MT-nábytku
- moc hezký nábytek za rozumnou cenu
dopuručuji
- Cena, vzhled
- Nižší kvalita - odpovídá velice nízké ceně
Kvalita a zpracování nábytku odpovídají jeho ceně
Za tu cenu super
Za tu cenu je to luxus ;-)
Pekna kvalitni loznice, nekdy problem se sestavovanim, postel i skrin dala zabrat, ale nakonec pekna sestava s komodou a nocnim stolky
Na zrcadle se ted po 2 tydnech objevili cerne tecky, vada zrcadla.
Ok sestava
- cena, vzhled, přístup obchodu, doprava, budeme objednávat další věci
- materiál při sestavování, sestavovali jsme sami a u skříně byl menší problém...ale zpevnili jsme si ji vruty navíc a funguje bezvadně...
kvalita odpovídá ceně...s tím musí každý počítat..my jsme spokojeni a každý nám ložnici chválí
vkusné, cenově dostupné
odpovídající mému požadavku
- návod přehledný, stručný, dodání zboží v ochranném obalu - dostačující, Postel je pohodlná splnila naše očekávání, komoda je velká prostorná, skříň velká, prostorná.
- Jen bych označila co je levá strana a co pravá strana u skříněk, jinak žádnou výtku nemám
Tuto ložnici jsme vybrali, protože jsme hledali kompletní vybavení ložnice, jsme s tímto produktem spokojeni v rámci kvality a ceny byla dobrou volbou.
- Co jsem objednal v pořádku dorazilo
Hezká a kvalitní ložnice za rozumnou cenu
- skvělá, odpovídá popisu
jednoduchá montáž
- příjemná komunikace
- rychlé dodání
- kvalitni zboží-perfektní stabilita
- špatně vyřezané otvory zadni stěny skříně-šikovný chlap si poradí
- špatně zbroušené kovové hrany skříně-pořezané ruky,opět šikovný chlap si poradí ale práce navic
jinak naprostá spokojenost,krásnější než na obrázku
určitě doporučuji
příjemný a ochotný personál jak po telefonu tak "kluci" co dovezli nábytek :)
- Design
- Funkčnost
- Postel bytelná
- Postrádám madlo u dvířek se zrcadlem
- Konstrukční odchylky
- V setu chybí nějaká bytelnější komoda
Věci, které jsem uvedl v kolonce negativních jsou naprosté drobnosti. Skříň je velmi dobře vybavená, pro první bydlení ideální - dost poliček, prostoru. Postel bytelná. Mohu tento produkt maximálně doporučit jak páru, tak i člověku, který bydlí samostatně. Do setu by se ještě hodila nějaká komoda, ta která se prodává zvlášť mi přijde velmi drobná.
- 1
- Cena, kvalita zboží
- Dlouhá doba dodání
Dobrá cena, dobrá kvalita. Delší doba dodání než bylo původně dojednáno. Špatná komunikace s personálem.
tuto ložnici jsem si vybrala,protože se mi líbí vzhledově i cena je velmi dobrá.Sestavovala se mi dobře, jsem s ní velice spokojená a můžu jen doporočit
- Pěkný vzhled
- prostorná
- zásuvky u skříne špatné dno
Zklamání nad zásuvkami u skříně jina spokojená
nízká cena, pěkné zpracování
- Krásná
Krásná,dodali o několik dní dříve,vřele doporučuji
Zobrazuji 61 - 80 ze 197 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...10 Další »